IMPREUNA PUTEM SCHIMBA DESTINE!

Balul Comunitatii Aradene are la bază un concept unic, care isi propune sa devina un eveniment de traditie in peisajul filantropic al județului Arad. Prin acest eveniment, ne propunem sa atragem cat mai multe persoane fizice si companii, care sa sprijine semenii aflati in dificultate si, in egala masura, sa sustina si sa incurajeze perspectivele de viitor ale tinerei generatii.

Tematica primului eveniment este una indrazneata, fiind o provocare atat pentru organizatori, cat si pentru participanti: Halloween around the world!

Invitatii au avut oportunitatea de a participa la eveniment intr-un cadru plin de rafinament si eleganta.

Astfel, în cadrul primei ediții a Balului Comunității Arădene aceștia au vizionat spectacolul la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, unde a avut loc evenimentul.

Spectacolul este un periplu muzical și coregrafic, care reunește printr-un melanj creativ de excepție, într-un concept grandios, mai multe musical-uri celebre de pe Broadway – adevărate capodopere de mare succes la publicul din întreaga lume. Într-o varietate copleșitoare de voci, costume, decoruri și lumini, veți fi martorii primului eveniment de o asemenea anvergură din orașul nostru. O echipă de peste 100 de oameni, însemnând soliști vocali, dansatori, balerini, lumini, sunet, butaforie, mașiniști și-au dat mâna pentru această amplă producție.

“…retraim cu mic, cu mare, inimaginabilul, adevarata arta, frumosul si bucuria din noi…”

Halloween Around the World ne invita sa retraim cu mic, cu mare, inimaginabilul, adevarata arta, frumosul si bucuria din noi si sa iubim viata! Iar pentru că a iubi inseamna si a darui, ne angajam ca, impreuna cu dumneavoastra, sa incurajam perspectivele de viitor ale tinerei generatii.

Astfel, parte din sumele incasate vor fi redirecționate catre premierea olimpicilor aradeni, eveniment care se desfasoara anual in cadrul galei Comunitatea Aradeana Sprijina Performanta. Evenimentul se desfasoara sub inaltul patronaj al Ambasadei Franței in Romania, care, incepand cu editia din 2019, a decis instituirea unui premiu special intitulat Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie, purtand semnatura ambasadorului Frantei in functiune in Romania.

Acest premiu recompenseaza cea mai buna performanta anuala obtinuta de tinerii aradeni la invatatura, arta, cultura, sport si, in general, in orice domeniu al cunoasterii. In cadrul acestei gale, in fiecare an sunt premiati 200 de copii, unde fiecare copil este recompensat cu premiu in bani, in valoare de 400 lei, diplome de merit, insemne personalizate, burse la universitățile din Arad si participare la tabara olimpica, organizata anual la Castelul Csernovics din Macea.

Sustinut de:

Beneficiar:

Partenerii evenimentului

Vezi partenerii