IMPREUNA PUTEM SCHIMBA DESTINE!

Balul Comunității Arădene, ediția a II-a, a fost organizat în data de 30 octombrie 2021, ora 19:00, în sala mare a Filarmonicii Arad. Organizatorii, au reușit și pentru această ediție să atragă cât mai multe persoane fizice și companii care să sprijine semenii aflați în dificultate și, în egală măsură, să susțină și să încurajeze perspectivele de viitor ale tinerei generații.

Părțile artistice ale Balului Comunității Arădene ediția a II-a au fost concepute ca un periplu muzical și coregrafic care a avut la bază mai multe fragmente de musicaluri. La realizarea acestora și-au adus contribuţia elevii Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” Arad şi studenţii de la Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest din Timişoara.

În premieră, a fost lansat proiectul muzical TALISMAN-FILARMONICA în care formația Talisman a interpretat alături de orchestra Filarmonicii din Arad și elevi ai Colegiului de Arte, „Sabin Drăgoi”, piese muzicale din repertoriul propriu și internaţional.

Iubește și dăruiește!

Evenimentul cultural-filantropic, denumit sugestiv Balul Comunității Arădene, a reușit ca mesajul de iubire, dedicație, abnegație, toleranță și filantropie să fie transmis în continuare tinerei generații. De asemenea, evenimentul încurajează și cultivă în fiecare dintre acești tineri sentimentul volorii de sine și dorința de a obține în continuare marea performanță!

Ultima gală de premiere CASP a avut loc în 25 mai 2019 iar datorită situație pandemice din anul 2020 aceasta nu s-a mai putut organiza.

Totuși, spre sfârșitul anului 2021, organizatorii au reușit în ciuda codițiilor restrictive impuse de situația pandemică să organizeze, cu respectarea condițiilor legale, un eveniment de excepție sub egida BALULUI COMUNITĂȚII ARĂDENE unde a avut loc și premierea olimpicilor arădeni prin acordarea de premii CASP în valoare de 30 000 lei pentru 150 de elevi arădeni cu performanțe deosebite la învățătură, artă, cultură și sport. Premiile CASP se bucură de Înaltul Patronaj al Ambasadei Franței în România, care, începând cu ediția din 2019, a decis instituirea unui premiu special intitulat Prix d’excellence de l’Ambassade de France en Roumanie, purtând semnătura ambasadorului Franței în funcțiune în România. Acest premiu recompensează cea mai bună performanță anuală obținută de tinerii arădeni la învățătură, artă, cultură, sport și, în general, în orice domeniu al cunoașterii.

REPERE

Premii totale de 30.000 lei

400 lei/elev

150 tineri premiați

64 sponsori