Alphard este un duo excelent care a oferit oaspeților un produs constant de înaltă calitate. Folosesc piese excelente de susținere care includ instrumente live pentru a îmbunătăți produsul livrat, iar repertoriul lor este larg cu o gamă completă de stiluri muzicale care sunt ideal pentru orice loc. Duo-ul sunt muzicieni foarte experimentați, cu voci deosebite. Duo-ul a avut în mod regulat terenuri de dans complete, deoarece joacă o mulțime de melodii populare de dans de sală. Ciprian și soția sa Lorena au o întreținere redusă, profesioniști, conștiincioși și punctuali. Alphard Duo a prezentat un produs energetic de mare impact, profesionist și foarte lustruit.

Alphard este un duo excelent care a oferit constant oaspetilor sai un spectacol de inalta calitate. Ei interpretează piese excelente de suport care includ instrumente live pentru a imbunatați calitate evenimentului. Repertoriul lor este larg si include o gama completa de stiluri muzicale care sunt ideale pentru orice eveniment.

Trupa este extrem de versatilă cu un repertoriu extins.

Lorena este o cantareata experimentata, cu o voce placuta foarte lina, care citește bine stie sa se adapteze pentru a se potrivi publicului sau. Lorena este un foarte bun vocalist.

Ciprian este un chitarist excelent si un foarte bun vocalist. Este un interpret cu experiență, care stie sa se adapteze pentru a se potrivi publicului sau. Ciprian interacționeaza foarte bine cu publicul sau, iar duo are întotdeauna ringul de dans plin.