Balului Comunității Arădene 2021 – eveniment cultural-filantropic, într-un cadru de exceptie

Anunț important!
Stimați participanți, ca urmare a avizului favorabil emis de către Direcția de Sănătate Publică Arad numărul 14496/11.11.2021 spectacolul cultural-filantropic din Palatul Cultural denumit sugestiv ,,Balul Comunității Arădene,, va fi organizat cu respectarea Hotărârii Guvernului României nr. 1183/08.11.2021, cu referire la prelungire stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 29 noiembrie 2019, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, anexa 3 – MĂSURI pentru diminuarea impactului tipului de risc, Articolul 1, punctele (5) și (6) precum și Articolul 14 punctele (1), (2) și (4).

Ca urmare avizului acordat, a fost adoptat următorul plan de măsuri:

1. Spectacolul a fost reprogramat pentru ora 16,00. Accesul publicului va fii permis până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului cu purtarea măştii de protecţie. La intrarea în incintă vor fii prezenţi voluntari şi un reprezentant al firmei de pază care vor permite participarea la eveniment doar pentru spectatorii care sunt vaccinaţi împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv spectatorii care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180- a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.Verificarea se va efectua prin scanarea codului QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind secţiunea „Verificare reguli interne“ din aplicaţia mobilă „Check DCC“ pentru verificarea autenticităţii, valabilităţii şi integrităţii certificatului. 
 
2. Petrecerea de socializare şi dansul programat după spectacol se anulează datorită situaţiei pandemice.
 
3. Elevii care vor fii premiaţi şi cei care participă la spectacol urmează să fie testați gratuit cu 24 ore înante de eveniment de personal medical calificat.  Pentru respectarea distanţării sociale elevii vor fii introduşi pe scenă printr-un culoar prestabilit cu circuit de ieşire separat din clădire.
 
 

Împreună schimbăm destine!
Asociația Europeanul continuă seria evenimentelor filantropice alături de REMADA events și organizează cea de-a doua ediție a Balului Comunității Arădene în cadrul căreia va avea loc un concert de zile mari: Alin Oprea & Talisman alături de Orchestra Filarmonicii din Arad dirijată de Marius Hristescu și multe alte surprize!
Acesta este un eveniment filantropic prin care dorește să susțină și să premieze performanța în rândul tinerei generații arădene. Astfel, în 20 noiembrie 2021, de la ora 16:00, vor organiza cea de-a doua ediție a  spectacolului cultural-filantropic Balului Comunității Arădene. Participarea se va face cu normele epidemiologice în vigoare.

Amfitrionii evenimentului vor fi realizatoarea de emisiuni TV Daniela Boit împreună cu actorul și directorul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad Bogdan Costea. Programul va cuprinde momente de muzică și coregrafie din muzicaluri celebre, dintre care amintim „Phantom of the Opera”, „Grease” sau „Chicago”, în distribuție făcând parte bartoni de la Facultatea de Muzică din Timișoara, corul Colegiului de Arte din Arad, respectiv Dragoș Moldovan – câștigătorul concursului „Vocea României”.

Programul evenimentlui

Deschidere:
Doma Art Style

Prezentare:
Daniela Boiț – realizator de spectacole și emisiuni TV
Bogdan Costea – actor Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad

Discurs inaugural:
Aurelian Roland Boiț – președinte Asociația Europeanul și oficialități

Programul evenimentului cuprinde momente de muzică și coregrafie din musicaluri celebre, cu mare succes la publicul din întreaga lume: Phantom of the Opera, Grease, Chicago

Distribuție:
Doma Art Style
coregrafi, Maura și Dorian Cosma

Maria Boldan
bariton, Facultatea de Muzică și Teatru – Timișoara

Darius Gruiță
bariton, Facultatea de Muzică și Teatru – Timișoara

Dragoș Moldovan
câștigătorul celui de-al nouălea sezon Vocea României,
Facultatea de Muzică și Teatru – Timișoara

Corul Eutherpe al Colegiului de Arte ”Sabin Drăgoi” Arad,
dirijor: Cristina Cameniță

Concept regizoral: Nicolae Mihai Brânzeu

Premierea performanțelor tinerilor arădeni

Premierea voluntarilor și a medicilor de familie implicați
în proiectul „Împreună Salvăm Vieți”

INVITAT SPECIAL

TALISMAN-FILARMONICA
Alin Oprea și formația Talisman & Orchestra Filarmonicii Arad,
dirijor: Marius Hristescu